FC Argeş Piteşti – Unirea Urziceni 0-0

0

Meci cu accente dramatice pentru Unirea Urziceni aseară în Liga 1! Elevii lui Dan Petrescu au ratat în ultimul minut şansa de a se apropia la un singur punct de liderul campionatului românesc, Dinamo Bucureşti, după ce au remizat alb cu FC Argeş Piteşti.

Unirea Urziceni ar fi putut încheia conturile încă din minutul 12 când Tibi Bălan a rămas singur cu portarul gazdelor dar  goalkeeperul Argeşului a scos in extremis voleul atacantului Unirii. Cei doi aveau să se reîntâlnească în finalul primei reprize când Bălan a scăpat singur spre poartă dar a şutat în plasa laterală.

Şi în repriza a doua Boşneag a fost îngerul păzitor al echipei gazdă la ocaziile semnate de Burns şi Dănălache, spre finalul partidei de pe stadionul ,,Nicolae Dobrin’’ din Piteşti.

Nici eliminarea lui Bălaşa din minutul 70 n-a putut înclina balanţa în favoarea jucătorilor Unirii aşa cum n-a putut-o face nici Brandan care în minutul 91 l-a transformat pe antrenorul său într-un autentic monument al deznădejdii după ce a ratat un 11 metri. Centralul partidei, Aurelian Bogaciu a dictat penalty la un fault al lui Mircea Stan asupra lui Rusescu, dar argentinianul Pablo Brandan a şutat defectuos şi a irosit cea mai bună oportunitate a Unirii Urziceni de a-şi trece în cont toate cele trei puncte puse în joc.

Urziceniul rămâne pe locul doi în Ligă, cu 36 de puncte şi va juca vineri, 13 martie de la ora 19,00 pe teren propriu cu ocupanta locului 14, Pandurii Târgu Jiu.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.