Fermierii din Ialomiţa sunt nemulţumiţi de politica agricolă comună

2

sitaru

Fermieri din Ialomiţa vor participa asătzi la conferinţa naţională a agricultorilor în cadrul căreia se vor discuta termenii europeni ai politicii agricole comune pentru perioada 2014-2020.
Reprezentanţii asociaţiilor profesionale sunt îngrijoraţi că, de anul viitor, odată cu liberalizarea pieţei fondului funciar, terenurile ţării vor încăpea pe mâinile străinilor, în dezavantajul românilor.
La conferinţa naţională a agricultorilor sunt invitaţi să participe preşedintele ţării, Traian Băsescu, comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş şi ministrul agriculturii, Daniel Constantin.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentSă ne îmbrăcăm în ie!
Articolul următor

2 comentarii

  1. da. au dreptate…. de ce sa isi bata joc strainii de noi cand pot sa o faca ei???? de ce sa cumpere strainul ha cu 10 000 de euro cand pot sa i-l cumpere Ei cu 2000? bani care se fac intr-un an de recolta………..Romania e irecuperabila…..

  2. situatia e mai complexa decat interesul agricultorilor! vezi statele care au politica protecţionista faţă de înstrăinarea terenurilor ţării. daca cei care au cumparat vor sa te exploateze, pe tine ca popor roman, e suficient ca un an sa nu cultive nimic pe terenurile din Romania, iar atunci depindem exclusiv de ei, din toate punctele de vedere, ceea ce nu e deloc bine cum ar putea crede doar cei cu mintea ingusta.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.