Fermierii se dezic de ministrul agriculturii

0
Principala asociaţie a producătorilor agricoli din România, se delimitează de activitatea ministerului care ar trebui să le reprezinte interesele şi îi acuză pe reprezentanţii statului că subminează agricultura, unul dintre principalele domenii naţionale de activitate. LAPAR cere ministerului agriculturii să se implice în repornirea sistemului de irigaţii şi să susţină derularea unor programe de retehnologizare a parcurilor de maşini şi utilaje agricole.
Înainte de declansarea manifestărilor de stradă din 2 septembrie, Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România solicita o intalnire de urgenta cu Primul Ministru. În solidar sunt traşi la răspundere ministrii finantelor, mediului si economiei, chemaţi la discuţii pentru a analiza punctual  problemele acumulate în agricultura, precum şi propunerile de solutionare a acestora.
LAPAR a comunicat o serie de proteste, organizate la început în toate reşedinţele de judeţ şi apoi în capitală. Manifestările vor culmina cu  blocarea drumurilor, vămilor şi a punctelor de trecere a frontierei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.