Festivalul Nămolului

20

La Amara va debuta sâmbătă Festivalul Nămolului, cea de-a doua manifestare organizată în premieră de primărie pentru dezvoltarea turismului balnear.
Pa parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, pe plaja hotelului Lebăda se vor organiza concursuri de tenis, de înnot, de volei, de flotări şi chiar genoflexiuni, body painting cu nămol, întreceri de sărituri cu sacul şi de tras frânghia.
În prima zi a Festivalului Nămolului se vor organiza două concursuri de Miss ,,Lacul Amara“, pentru categoriile de vârstă 18-35 de ani şi 35-60 de ani, cu premii constând în sejururi pentru două persoane în staţiunea ialomiţeană.
Seara de sâmbătă se va încheia cu recitalurile trupelor Latin Expres şi Velvet iar apoi Party Nămol cu Dj Yaang.
Petrecerea cu nămol se va repeta şi în seara de duminică şi va fi animată de DJ Robert Georgescu.
Toate întrecerile vor avea premii atractive iar participanţii vor fi înscrişi la o tombolă specială. În program este cuprins şi un concurs de fotografie, şi cum intrarea este liberă, opţiunea petrecerii timpului liber pe plaja Lebăda din Amara poate fi prinsă în program de oricine doreşte şi este dispus la mişcare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

20 comentarii

 1. mail nu am primit, in schimb am fost pe plaja si am intrebat. treaba sta cam asa: te duci la organizatori si le spui ca vrei sa participi la concurs, ei iti pun in mana un aparat foto cu care va trebui sa faci 10 poze pe plaja sau imprejurimi, dupa care le duci aparatul inapoi. jurizarea si premierea cica se vor face la celalalt festival, al clatitelor, care e nu-stiu-cand in toamna asta.

  dupa parerea mea e o labareala improvizata, ca sa bifeze si ei o actiune. ce ca_at de poze poti face in miezul zilei, pe soarele asta? cu niste burtosi la plaja? si cu ce aparat, cu vreo sapuniera?

 2. merge cineva la concursul foto?
  eu ii dau dreptate si lui gura il..da…mi se pare o prostie…:|
  cine stie ce aparat ne dau aia..
  nu era mai frumos sa venim noi..cu aparatele de acasa?

 3. ATENTIE, nu va grabiti! m-am dus sa o inscriu pe fi-mea si mi-au zis ca… MAINE! mi s-a confirmat, deci: treaba neserioasa… asta inseamna ca am consumat benzina pe doua drumuri, degeaba. la al treilea nu cred ca ma mai prind.

  in alta ordine de idei, ai ce poze face, chiar daca prima oara am crezut ca lumina prea puternica nu-ti permite sa te desfasori. pana la urma nu cere nimeni capodopere capitale…

 4. poti sa il postezi poti sa nu dar am auzit reclama la goarna si era vocea lui nicu sandu care spunea foarte clar….concursul de fotografie duminica :)) deci cu programul in fata nu stiai cand e concursul?:)) sa improscati cu noroi e bine sa spunetzi ca s-a distrat lumea nu spuneti…

  • de curiozitate am ascultat spotul respectiv – concursul de fotografie nu este pomenit nicaieri. si da, cu programul in fata nu mi-am dat seama cand va fi concursul, pentru ca nu se preciza nicaieri. dupa cum nici organizatorii nu stiau sambata dimineata, altfel nu m-ar fi chemat sambata la amiaza.
   cat despre distractie, ce sa zic… poate am imbatranit, poate am prea multe pretentii, poate amandoua.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.