Fetita cu chibrituri

0

12 tone de paie si 200 hectare de vegetatie uscata au ars in incendii la care a fost necesara interventia pompierilor ialomiteni in ultimele 48 de ore.
Un minor lăsat nesupravegheat a incendiat luni, în jurul orei 15.00, rezerva de furaje a părinţilor, jucându-se cu chibriturile lângă şira de paie aflată în gospodăria unui cetatean din Facaieni. 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere din Garda de intervenţie Feteşti s-au deplasat la locul intervenţiei unde, în cooperare cu 5 voluntari din serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Făcăeni, au acţionat timp de 60 de minute pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor. In incendiu au ars 12 tone de paie de grâu. 
Patru ore mai tarziu, pompierii din Detaşamentul Slobozia au fost solicitaţi pentru a acţiona la stingerea unui incendiu provocat în mod intenţionat pe un teren din comuna Miloşeşti, sat Nicoleşti. Întrucât flăcările s-au extins cu rapiditate pe o suprafaţă de aproximativ 200 hectare, a fost necesară acţiunea pompierilor profesionişti pentru stingerea incendiului. Acesta a fost lichidat după o ora si 30 de minute de intervenţie.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.