Finala MAI la tenis de camp

0

Cei mai buni tenismeni jandarmi, poliţişti şi pompieri din ţară, participă la Slobozia la finala campionatului de tenis de câmp în organizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor. La start s-au aliniat 35 de sportivi amatori, care pentru 3 zile vor schimba uniforma militară cu şortul şi tricoul de concurs. Favoriţii competiţiei sunt un jandarm ialomiţean şi un pompier bucureştean.

Pentru că 3 zile au o misiune sportivă şi de plăcere, tenismenii amatori din rândurile ministerului administraţiei şi internelor sunt bucuroşi de competiţie şi hotărâţi să câştige. Primele emoţii le-au avut din cauza atenţionărilor meteorologice de vreme rea. În deschiderea concursului, primarul municipiului gazdă, Gabi Ionaşcu, a mulţumit reprezentanţilor ISU că au ridicat codul galben.

La cea mai tânără categorie de vârstă, sub 35 de ani, favorit este un jandarm ialomiţean. Sergentul major Jean Iliescu a reuşit să câştige de trei ori titlul de campion naţional şi spune că tenisul de câmp este cu mult mai atractiv şi mai uşor decât misiunile speciale de intervenţie.

Istoria competiţiei la tenis de câmp în întrecerea angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor a început în 1993, la Slobozia. De-a lungul anilor,  Colonelul-pompier Ioan Mireţ, din Bucureşti, a obţinut tilul de campion mondial şi are ambiţii mari pentru finalele actuale, la categoriile sub 35 de ani şi peste 45 de ani, unde printre favoriţi sunt şi pompieri.

Câştigătorii celei de-a 16-a ediţii vor fi premiaţi vineri, 26 iunie şi vor primi premii în bani, diplome, medalii şi cupe.

Etapa finală a Campionatului de Tenis al M.A.I. va fi un criteriu de selecţie pentru stabilirea celor ce vor participa la Campionatul European de Tenis al Poliţiştilor.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.