Firimituri pentru Ialomita

0

Deputatul Marian Neacsu a reusit sa rupa pentru judetul Ialomita din bugetul de stat aproximativ 10 miliarde de lei, ceea ce reprezinta sub 1% din valoarea solicitata initial.

Cum finantarea amendamentelor a fost limitata la un plafon unitar pentru toate judetele, investitiile au fost restrictionate la cateva obiective. Asa se face că proiectul pentru „Dezvoltarea infrastructurii hidro-edilitare de canalizare şi epurare a apelor uzate în municipiul Slobozia” a ramas fara finantare. Primariile din Ograda si Valea Ciorii au primit doar cate o sute de mii de lei noi pentru sistemele de alimentare cu apa, la Cosambesti s-au alocat 50 de mii de lei pentru reabilitarea scolii, iar gradinita din Gura Vaii are 30 de mii pentru reabilitare.

Fara finantari au ramas anul acesta si lucrările de reabilitare a bisericilor din colegiul uninominal 2 Slobozia, unde sumele solicitate au totalizat 710 mii lei,  insa fata de plafonul impus, s-a reusit atragerea de fonduri suplimentare pentru drumurile judetene.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.