Flagrant la Gura Ialomitei

1

Poliţia judeţului s-a mobilizat pentru un flagrant în urma căruia un bărbat din Vrancea care vindea lemne fără acte în Ialomiţa, s-a ales cu dosar penal pentru mită.

Toate structurile de poliţie au făcut front comun la anunţul unui poliţist din Ţăndărei, că un vânzător de lemne a încercat să-i ofere 200 de lei, pentru a trece cu vederea că încălca legea.

Vrânceanul a fost surprins ieri după amiază pe raza localităţii Gura Ialomiţei, în timp ce comercializa material lemnos fără acte de provenienţă.

Pentru a scăpa de sancţiune şi a nu i se consfica marfa, bărbatul i-a oferit poliţistului două milioane de lei vechi.

Ofiţerul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie Ialomiţa.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a învinuitului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Va dati seama oameni buni cum a scapat politistul tara de infractori, cum a creat o tara mai sigura prin denuntarea acestui om? Nu cumva i-a fost frica sa nu fie flagrant chiar pt el si de aceea a anuntat superiorii ? Dar vineri seara, in timpul asa zisei razii a militiei, nu a mai sesizat nimeni cum la Bucu un cetatean cu un Opel alb a incarcat in masina militienilor vreo doua cutii suspecte, sub forma de “taxa de protectie” sau mita, iar in 3 secunde masina militienilor a disparut de pe traseu, desi ei trebuiau sa faca treaba ?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.