Focuri de armă aseară pe strada Plevnei din Slobozia

0

wildScandal de orgolii cu focuri de armă aseară pe strada Plevnei din Slobozia. 3 indivizi au încercat să intimideze familiile unor tineri cu care au intrat în conflict în timp ce se aflau la bar. În urma unor discuţii contradictorii, pistolarul l-a pălmuit pe unul dintre comeseni şi l-a îmbrâncit pe prietenul care i-a sărit în ajutor. În timp ce iubita tânărului lovit a sunat la poliţie, agresorul şi amicii lui au pornit cu maşina la locuinţele celor agresaţi provocându-le rudele la bătaie.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Salaoru, precizează că în stradă au fost trase 3 focuri de armă, dar persoana indicată de martori nu recunoaşte acest fapt.
La locul faptei au fost găsite pe carosabil trei tuburi de cartuş, care provin de la o armă neletală, iar pentru audieri au fost luate 14 persoane, participanţi şi martori la conflict. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, port şi uz de armă neletală, fără drept.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.