Forte proaspete in PDL. Patimi politice la Căzăneşti

0

Proaspătul consilier judeţean democrat liberal, Mitică Paraschiv,  i-a înjurat şi ameninţat, ieri, pe tinerii social democraţi care lipeau afişe prin localitate.

Conform unui comunicat de presă remis de Organizaţia Judeţeană a PSD Ialomiţa, Mitică Paraschiv, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a coborât de la volanul unui autoturism de teren şi fără motiv, s-a luat de tinerii care participau la acţiunea de afişaj electoral pe DN2A.

Echipa PSD l-a chemat în ajutor  pe viceprimarul localităţii, Stelian Traian, în prezenţa căruia consilierul judeţean PDL a continuat injuriile şi i-a stropit cu aracet pe toţi cei apostrofaţi.

Pentru că tinerii au anuntat poliţia, Mitică Paraschiv a fugit de la locul incidentului. Ulterior, el a fost convocat pentru declaraţii la postul de poliţie, unde a fost şi amendat pentru scandalul public provocat.

Sancţiunea şi aburii alcolului l-au înverşunat pe consilierul judeţean PDL şi mai tare, acesta continuând să-i ameninţe pe reclamanţi că-i va închide în portbagjul autoturismului de teren.

Cetăţenii care au asistat la scandalul stradal au sărit în apărarea tinerilor, dar poliţiştii nu au considerat utile şi declaraţiile martorilor.  

Mitică Paraschiv a intrat în rândurile consilierilor judeţeni PDL la şedinţa de luna aceasta a Consiliului Judeţean Ialomiţa, în urma demisiei lui Victor Pogorevici, medic oftalmolog la Urziceni. 

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.