Fotbal: înfrângeri pe linie în eşalonul trei

0

-Cele două echipe ialomiţene angrenate în campionatul seriei a doua din eşalonul trei al fotbalului românesc au intrat înfrânte în vacanţa de iarnă.
Rapid Feteşti a pierdut la scor de neprezentare meciul jucat la Călăraşi cu Dunărea prin golurile înscrise de Ştefan, Andrei şi Kanda şi a încheiat anul în nota cu care şi-a obişnuit deja susţinătorii.
Viitorul Axintele a făcut schimb de locuri în clasament cu Gloria Popeşti Leordeni după ce gazdele meciului disputat sâmbătă au cîştigat cu 2-1 meciul care a pus punct ostilităţilor în 2013. Golurile victoriei au fost înscrise de Mărgărit în minutul 8 şi Dumitru în minutul 30, iar pentru ialomiţeni a egalat Mihociu în minutul 20. Elevii lui Ion Nuţă au pus ghetele în cui pe locul al şaselea, la 16 puncte distanţă de liderul seriei, FC Voluntari, ceea ca înseamnă că, la jucătorii Viitorului, Moşii de sfîrşit de an nu vor veni prea încărcaţi.
Competiţia se reia vineri, 28 februarie 2014, când cele două reprezentante ale fotbalului ialomiţean în Liga a treia se vor întâlni la Axintele în meci direct.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.