Fotbal liga a 3-a

0

fotbal

Rezultate normale pentru cele două reprezentante ale fotbalului ialomiţean în play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii a treia. 
Vineri, în play-off Viitorul Axintele a avut nevoie de 80 de minute pentru un gol care le-a asigurat victoria în meciul jucat la Călăraşi cu Dunărea. Autorul singurei reuşite a partidei a fost Ciochină, iar reuşita sa a plasat Viitorul pe poziţia a 3- a clasamentului seriei a doua. 
În play-out Rapid Feteşti a irosit două puncte preţioase în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a remizat 1-1 în partida jucată acasă cu Oţelul Galaţi. Stoicescu a scris 1-0 pe tabelă în minutul 88 din lovitură de la 11 metri, iar egalarea a survenit în ultimele secunde ale meciului prin reuşita semnată de Rusu.
În urma rezultatelor obţinute, Viitorul Axintele ocupă locul al treilea în play-off-ul seriei a doua, cu 17 puncte, la egalitate cu echipa din Afumaţi, iar Rapid Feteşti e pe locul al cincilea, penultimul,  în clasamentul play-out-ului cu 12 puncte. Etapa viitoare, Viitorul primeşte, vineri, de la ora 18.00, la Axintele, vizita Gloriei Popeşti în timp ce Rapid Feteşti va juca o zi mai târziu la Lieşti cu Sporting.
Robert viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.