Fotbal liga a doua: bătuţi din nou

1

foto: liga2.prosport.ro

Unirea Slobozia a coborât un loc în ierarhia primei serii din liga a doua la fotbal după ce a pierdut la limită, scor 1-0, partida jucată sâmbătă în deplasare cu FC Botoşani.
Singura reuşită a partidei care a dus Unirea pe locul nouă a fost consemnată în minutul 64 şi trecută în contul lui Marius Croitoru. În urma rezultatului de sâmbătă gazdele ocupă ultimul loc al podiumului, în timp ce Unirea priveşte cu teamă spre subsolul clasamentului.
Timp suficient pentru pregătirea confruntărilor viitoare este, Unirea Slobozia nefiind programată în etapa intermediară de miercuri. Elevii antrenaţi de Marin Dună vor reveni în nordul Moldovei pentru meciul din etapa a noua contra feroviarilor de la Rapid CFR Suceava. Confruntarea cu moldovenii de pe locul şase al seriei este programată sâmbătă 27 octombrie. Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. FC Botosani are in componenta multi fosti jucatori de liga1. Unirea s-a prezentat bine, au facut meciul greu pretendentilor la promovare. Noi suporterii suntem multumiti de rezultatele de pana acum ale echipei lui Duna! Hai Unirea!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.