Fotbal: ploaie de goluri în liga a patra

0

Număr record de reuşite în runda cu numărul douăzeci a Ligii a patra de fotbal. În cele şapte partide disputate sâmbătă s-au înscris 37 de goluri.
Performerele etapei au fost ACS Răduleşti, învingătoare cu 7-0 în deplasarea de la Căzăneşti şi Victoria Ţăndărei care a surclasat acasă Spicul Colilia, cu 6-1.
Voinţa Cocora n-a avut probleme cu CS Amara de care a trecut cu 4-0 în timp ce Abatorul Slobozia a trimis Unirea Manasia la mijlocul clasamentului după ce i-a administrat un spectaculos 4-2 chiar pe stadionul ,,Tineretului’’ din Urziceni.
Voinţa Reviga s-a distrat cu Recolta Gheorghe Doja, scor final 4-1 pentru gazde, iar în cele mai echilibrate meciuri ale rundei Recolta Gheorghe Lazăr a câştigat cu 2-1 disputa cu Viticola Feteşti şi Unirea Griviţa a cedat toate punctele puse în joc chiar acasă în favoarea Victoriei Munteni Buzău care a şi urcat în urma victoriei cu 3-2 pe locul al treilea al clasamentului.
Lider continuă să fie Voinţa Cocora cu 51 de puncte secondată de Victoria Ţăndărei cu 45. ,,Lanterna roşie’’ luminează drumul spre eşalonul cinci pentru Spicul Colilia cu doar nouă puncte la activ, devansată de Griviţa cu douăsprezece şi Căzăneşti cu treisprezece puncte.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.