Fotbal: Unirea Slobozia a bătut liderul

2

unirea-slobozia-

Cinci puncte. Atât desparte Unirea Slobozia de primul loc al primei serii din liga secundă, după ce băieţii lui Marin Dună au trecut într-un meci spectacol cu 3-2 de liderul Club Fotbal Brăila.
Mihalcea a fost omul providenţial al gazdelor, atacantul Unirii fiind cel care a dat semnalul de atac în minutul 19 când a ratat milimetric poarta lui Bunduc. Doar şase minute mai târziu, veteranul ,,Unirii’’ avea să fie servit excelent de Ibrian şi să deschidă scorul. Golul egalizator avea să vină după doar patru minute din lovitura de cap a lui Bosoi.
Repriza a doua i-a găsit pe jucătorii Unirii în atac, iar insistenţa acestora în faza ofensivă dă roade în minutul 52 când Soare încălzeşte o dată în plus tribunele cu o lovitură de cap excelent plasată din centrarea lui Roşu.Trei minute mai târziu Dumitru Gheorghe, intrat în locul lui Jianu, zguduie bara imitat la doar un minut distanţă de Toma, jucător în dreptul căruia cronica meciului consemnează şi golul de 3-1, reuşit în minutul 78.
Golul doi al căpitanului brăilenilor, Bosoi, înscris în prelungirile partidei contează doar pentru statisticieni, iar ultimul fluier găseşte jucătorii ambelor echipe cu gândul la amicalele de lux programate pentru sâmbăta viitoare. La Slobozia vine Petrolul Ploieşti în timp ce brăilenii vor avea ocazia să-şi măsoare forţele cu Steaua Bucureşti.
Unirea ocupă în continuare locul al şaptelea în clasament şi va juca din nou acasă pe 30 martie în compania ocupantei locului secund, Săgeata Năvodari.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.