Fotbal: Unirea Slobozia a terminat cu victorie turul campionatului de fotbal al Ligii a doua

0

lului

foto: liga2.prosport.ro

Unirea Slobozia a terminat cu victorie turul campionatului de fotbal al Ligii a doua. 
Sâmbătă, la prânz, fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mihalcea au învins acasă, cu 2-0, Farul Constanţa, echipă antrenată de Marian Pană.  
Primul gol al partidei arbitrate de Cristina Dorcioman a fost înscris în minutul 27 când vârful de atac al Unirii, Marius Jianu, a şutat din interiorul careului de 16 metri al ,,marinarilor’’ după ce defensiva Farului a respins precedentele două tentative de a-l învinge pe Ciucă. Oaspeţii au primit lovitura de graţie în minutul 67 la o fază în care Tudirache, bine plasat în marginea careului mic, a plasat cu capul un balon centrat de pe partea dreaptă a atacului Unirii de către Lazăr.
Unirea Slobozia încheie turul de campionat pe locul al şaptelea, cu 13 puncte obţinute în urma a doar trei succese, patru rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri, paisprezece goluri marcate şi douăsprezece primite.
Sezonul fotbalistic merge mai departe chiar sâmbăta viitoare, când Unirea are şansa de a-şi trece în cont prima victorie din retur, acasă cu penultima clasată F.C. Dorohoi.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.