Fotbal: Unirea Slobozia nu își revine

0

unirea-slobozia

Unirea Slobozia a mai făcut un pas spre jumătatea inferioară a clasamentului, după ce sâmbătă a mai pierdut două puncte esenţiale în ierarhia primei serii din Liga secundă. 
Rezultatul de 1-1 înregistrat la finalul partidei de la Suceava poate fi considerat unul bun, în condiţiile în care gazdele de la Rapid CFR ocupa locul al patrulea în clasament şi era singura echipă neînvinsă în actuala stagiune.
Rămâne însă regretul că băieţii antrenaţi de Adi Mihalcea n-au reuşit să gestioneze eficient avantajul pe care l-au luat în minutul 24 după ce Gabriel Lazăr a înscris cu capul în vinclul porţii lui Roheţki, după un corner bine plasat de Bolat. Peste mai puţin de două minute sucevenii au egalat prin Matei care, bine servit de Negru, l-a executat pe Dobre cu un şut  cu latul la colţul lung.
În urma rezultatului din etapa a şasea Unirea Slobozia a coborât pe locul şapte cu doar şapte punct şi un ..minus doi’’ deloc promiţător în clasamentul adevărului. Etapa a şaptea, programată sâmbăta viitoare aduce la Slobozia ocupanta locului al nouălea, Sport Club Bacău.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.