Fotbaliste de Urziceni

0

folbaliste

Tradiţia fotbalistică a Urziceniului este continuată după destrămarea Unirii, culmea! de o echipă de fete. Şi mai interesant este că, în absenţa unei competiţii organizate la nivel judeţean, fetele antrenate de Iuliana Trişcaş reprezintă … Bucureştiul.
Reunite în urmă cu trei ani şi jumătate, fotbalistele de la Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ se mândresc deja cu rezultate mai mult decât notabile. Ultimele reuşite datează chiar din week-end-ul trecut când fetele au participat la un turneu alături de echipele liceelor bucureştene ,,Anghel Saligny’’ şi ,,Benjamin Franklin’’ de care au trecut fără să ia gol . Practic, prima dintre partide nu a avut istoric, fetele de la ,,Moisil’’ zdrobindu-şi adversarele cu 18-0. În cel de-al doilea meci, elevele antrenoarei Iuliana Trişcaş au învins cu 5-0 şi au obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei, în care vor juca sâmbătă de la ora 12.00 contra echipei de la liceul teoretic ,,Constantin Brâncoveanu’’ în cadrul finalei pe Bucureşti.
Profesoara de educaţie fizică şi sport Iuliana Trişcaş, ajunsă din întâmplare la Urziceni şi rămasă deloc întâmplător în oraş, spune că povestea fotbalistelor de la ,,Moisil’’ a pornit de la o glumă. De la glumă la performanţă pare să nu fi fost însă decât un pas.
Interesant este şi faptul că din lotul echipei fac parte două gemene, Luciana, care este şi căpitan, şi Emanuela Seiciu. Alături de gemene bat mingea portăriţa Daniela Carpen şi jucătoarele de câmp Ana Maria Ţăruş, Carmen Decu, Alina Jipescu, Roxana Trişcaş, Luminiţa Lepădatu, Ana Maria Simion şi Cristina Pop. Toate visează acum cu ochii deschişi la finala turneului bucureştean, programată pe 26 mai şi care le-ar putea aduce o binemeritată recunoaştere la nivel naţional.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.