Fotbaliştii Unirii Slobozia au revenit din vacanţa de iarnă

0

1-unirea_sloboziaFotbaliştii Unirii Slobozia au revenit din vacanţa de iarnă şi se pregătesc la această oră în sala de forţă pentru că starea terenului nu permite pregătirea în aer liber. Au fost stabilite deja şi amicalele din intersezon, primul dintre ele programat chiar mâine dimineaţă de la ora 10.30 pe terenul divizionarei a patra Viitorul Platoneşti. Miercurea viitoare, băieţii antrenaţi de Adrian Mihalcea vor juca în compania concitadinei Abatorul, iar sâmbătă, 25 ianuarie, au perfectată o altă partidă de pregătire în compania echipei de Liga a treia Dunărea Călăraşi.
În perioada 4-14 februarie echipa se va afla în cantonament la Snagov unde au deasemenea stabilit un amical cu divizionara secundă Gloria Bistriţa.
În ceea ce priveşte lotul, sunt certe până la această oră plecările celor doi ,,ploieşteni’’ Nini Popescu şi Bogdan Panait, ca şi cea a lui Dedu a cărui destinaţie posibilă este Viitorul Axintele şi Baruch, portarul pentru care misiunea de a-l ,,dubla’’ pe Leo Dobre în poarta Unirii s-a dovedit o pălărie mult prea mare. Veteranii Emil Nanu şi Liviu Mihai au primit acceptul conducerii clubului de a negocia un eventual transfer la CSMS Iaşi, dar până la această oră plecarea de la Unirea pare mai degrabă un deziderat pe termen lung.
Unirea Slobozia a terminat turul de campionat al ligii secunde de fotbal pe locul al doilea, la egalitate de puncte, 28, cu Rapid Bucureşti, după un parcurs excelent, mai ales în partea a doua a primei jumătăţi a sezonului 2013-2014. Prima partidă oficială a ,,galben-albaştrilor’’ este programată de Mărţişor în deplasare la ultima clasată, Dunărea Galaţi. Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.