Fotbalistul Gică Popescu a fost astăzi la Slobozia

4

alexandru stoica gica popescu

Fundaşul central al ,,generaţiei de aur“ a României candidează pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal şi se află într-un periplu pe la principalele Cluburi sportive din ţară. 
Asaltat de presa locală, Gică Popescu a precizat că ligile inferioare de fotbal se vor restructura natural, dar cluburile mici, de provincie, trebuie ajutate pentru ca din sportul de masă să se selecteze cel de performanţă:
audio Gica POPESCU
"Baciul“ are până acum 6 contracandidaţi, iar înscrierile sunt în continuare deschise. Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc pe 5 martie. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Fundasul cotonogar al administratiei slobozene, explicand cum a fost faza cu perchezitia din biroul sau!…speram in alegeri anticipate la Slobozia, la aceeasi data cu cele pentru presedentia FRF!

  2. Ei,s-a teminat periplul,da ture prin curtea interioara acum daca i-a placut sa evazioneze si sa spele bani.Asuma-ti,frate!Si sa-si bage toti mintile-n cap ca pot sa fie cine-or fi,lege-ai lege si incepe sa se si aplice,iar cu gratierea,lasa,sa-si racoreasca creierii,sa mediteze,sa regrete ce-a facut,sa nu repete magaria si,cel mai important,sa-si ispaseasca pedeapsa cap-coada,iar prin asta va fi mai de lauda ca exemplu de "asa nu!'.E greu in puscarie,bai,nu-i ca-n Dubai pe bani marlaniti,hotilor!M-am inumanizat complet din cauza nenorocitilor astia de fura in fiecare zi….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.