Fundaţia SERA România – premiată de CJI

0

FLR_4205

Executivul Consiliului Judeţean Ialomiţa a acordat o diplomă de merit Fundaţiei SERA România, pentru implicarea şi susţinerea programelor de asistenţă socială din judeţul nostru. 
Recentă este colaborarea privind înfiinţarea ,,Complexului de servicii sociale pentru copilul cu handicap“ din cartierul Bora.  Secretarul judeţului, Adrian Ionescu, precizează că proiectul constă în construcţia a 3 căsuţe de tip familial.
audio Adrian IONESCU
Modernizarea centrelor de îngrijire determină o adecvare a serviciilor publice la nevoile copiilor cu dizabilităţi, apreciază preşedintele Silvian Ciupercă, iar ajutorul primit din partea Fundaţiei SERA s-a concretizat pe parcursul a 10 ani de colaborare.
audio Silvian CIUPERCA
Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean, reprezentantul fundaţiei, Bogdan Simion, a menţionat profesionalismul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa în derularea programelor de ajutorare.
audio Bogdan SIMION
Complexul de servicii sociale pentru copilul cu handicap, amenajat în cartierul Bora, poate fi de azi deschis, după ce vineri proiectul de hotărâre privind funcţionarea acestuia a fost adoptat cu unanimitate de voturi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.