Gabi Ionaşcu îl acuză pe prefectul judeţului de manipulare a opiniei publice prin declaraţii tendenţioase

20
Primarul municipiului reşedinţă de judeţ susţine că intervenţiile lui Mădălin Teculescu în problema apei conduc la panică în rândul populaţiei şi destabilizează serviciul public de producere şi furnizare.
Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul primăriei, edilul susţine că războiul mediatic are ca scop introducerea în piaţă a unui operator regional şi încearcă deturnarea atenţiei de la cazul de fraudă fiscală în care este implicat preşedintele PDL Ialomiţa.
Primarul Ionaşcu cere instituţiilor statului să se sesizeze în situaţia generală creată de Prefectul Judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

20 comentarii

 1. Tov Ionascu face precum caracatita. Improasca cu cerneala sa nu vada lumea ce face el de fapt. O ia prin invaluire. Arunca cu laturi in alta parte, sa nu se vada vinovatul Nu cred ca va scapa de lat. I se va termina mandatul in curand, si poate va fi si cercetat penal si pedepsit.
  Zic io ….

  • acilea nu mai sunt de acord cu tine. cand faci o afirmatie de gravitatea celei facute de prefect, mai trebuie sa o si dovedesti. sa probeze prefectul ca apa e cancerigena si dupa aia sa dam cu rosii in ionascu.

 2. Nu am zic ca nenea medelin e usa de biserica. Ce spune nasu e sfant parca. Asa ca daca nasu zice sa dea cu noroi sa mai iasa ceva voturi, da si el. Ca aia mici in parca. Dar ei schimba hartii si impresii, si noi bem apa, si mai misto o si platim, nu?
  Zic io …

 3. E simplu: trihalometanii sunt substante cu incidenta mare in cazurile de cancer. Cum Teculescu nu este chimist, nu este medic, se intereseaza si el… Deci, in opinia mea, nu trebuie sa aduca dovezi (e suficient ca s-a depistat o concentratie mare de trihalometan in apa din Slobozia, fapt atestat de o institutie credibila). Iata ce am aflat si eu, la o simpla cautare pe internet:

  “Trihalometanul este o substanţă rezultată din formarea unor legături chimice a clorului din apa potabilă cu diverşi compuşi organici aflaţi în diverse stadii de degradare anaerobă, care se găsesc în suspensie în apă, în urma unor reacţii de halogenare la care poate participa şi bromul. Cu cât apa conţine mai mult clor, cu atât în ea creşte şi concentraţia de THM.
  Trihalometanul se formează în procesul de epurare a apei, în staţiile de tratare, astfel încât, apa din reţele este îndeajuns de încărcată cu acest compus. Pe parcursul încălzirii apei, cantitatea de trihalometan creşte, însă prin fierbere, compusul se degradează.
  Se presupune că trihalometanul este cancerigen (studiile efectuate pe animale au dovedit acest lucru).”

  Luat de aici:http://www.bioterapi.ro/dictionar/index_substante/index_substanteT.html

 4. gratis nu e nimic pe lumea asta. dar sa vina un operator regional, sa ne linisteasca. nu ai platit o luna, o opreste, ca la gaze, iar pretul creste fara sa-i mai intrebe pe bloggeri. cand nu dai nimanui socoteala, poti sa faci ce vrei in tara asta.

 5. De ce un alt operator nu ar fi la fel de ingaduitor? Fiindca el nu traieste din taieri, ci din vanzari. Iar ca sa castige la fel, restul de buni platitori vor suporta un pret mai ridicat. Si uite asa se porneste o spirala care va duce la sucombarea societatii de distribuire a apei (cel putin in teorie).

 6. Un operator regional nu vinde pe caiet, ca vecinul de la magazinul din colt! ori pe prefect, pe langa bomba de presa cu apa cancerigena, il doare de pretul prea mare al apei, si de amaratii care nu au bani sa cumpere apa plata. bine ca au de tuica, ca de-aia nu pricep ca sunt niste mingi de ping pong in grijile politicienilor, autoritatilor, si scuza pt neputinta functionarilor!

 7. dar nici directorul dsp nu zice ca apa e cangerigena, ci ca trihalometanii au un potential risc de imbolnavire. dar cum tu esti portocaliu, nu poti sa vezi decat rosu inaintea ochilor…

 8. daca va aduceti bine aminte, lu’ ionascu nu i-a explicat nimeni ce inseamnau nici analizele precedente ale apei, si banuiesc ca nici acum nu i-a explicat nimeni. deci el e p-afara oricum. nici nu inteleg de ce se mai duce la primarie.

  pana la urma problema trebuiea recunoscuta, asumata, si pornit la treaba. ca doar nu ionascu a pus trihalo… in apa, sau lui ii place ca sunt acolo. insa e un manager de doi lei.

 9. Cine stie chimie, nu vrea sa aiba de-a face, el si copiii lui, cu trihalometanii, compusi organici cancerigeni, bre. In plus, mai none, cu ajutorul apei se produce (de pilda) si PAINEA CEA DE TOATE ZILELE A Slobozenilor

 10. Apa de la Ciulnita vine din statia de tratare a orasului Slobozia? Daca nu… e o problema de informare, daca da, e o problema a statiei.
  Oricum, e de laudat primarul din Ciulnita ca a avut ideea (si curajul) sa mearga chiar la Institutul National de Sanatate Publica (de care, observ, Ionascu se cam fereste, ducandu-se aiurea, chiar si la Cluj!).

 11. apa de la ciulnita iese din statia de tratare de la slobozia, iar primarul de la ciulnita a fost cu directorul de la urban, la institutul national de cercetare dezvoltare pt ecologie industriala bucuresti pentru control poluare.

 12. Pt. taktoo

  1. nu tin neaparat sa ne cunoastem, eu vreau, aici, pe site, sa fiu o voce fara identitate, un anonim care sa fie un corespondent al vocii colective.
  2. cum nu am sefi… recomandarile sunt de prisos
  3. “baiat bun”… hmmm…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.