Gabi Petre a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PDL

9

foto: Florin Floreanu

Gabriela Petre a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL Ialomiţa şi s-a retras de pe lista de consilieri judeţeni ai Alianţei pentru Ialomiţa, unde a candidat pe prima poziţie. În grupul API din consiliul judeţean sunt acum 3 consilieri din partea PDL, şi câte unul de la UNPR, PNG şi PNŢCD.
Contactată telefonic de Radio Campus, Gabriela Petre a declarat că a renunţat la calităţile şi funcţiile politice ,,şi din motive de sănătate“ şi va rămâne membru simplu al PDL Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Da’ ce, pentru pentronela moroianu, nu exista justitie, nu este o lege care SA I SE APLICE?… ,,Danut-preput uslas”, stii ce am descoperit? Dupa ce dau ,,COPY”” pe un text, atunci cand vreau sa-l asez in alta parte, dupa clik dreapta, nu imi mai apare PASTE, ci PONTA!

  2. Pan la urma pot sa spun ca Gabriela are si onoare,dupa ce l vad pe amicul Calcan (in direct)cum se face rosu din portocaliu.Asa ca acu sunt sigur ca serviciile l au abandonat pe smintitul de Base….ai dragului securisti ce simtitori sunt:)))

  3. bv madam gabriela, ai fost si esti numarul unu! cu toate ca cazaciocul te-a apreciat doar cand l-ai scos din probleme, acum ne-ai demonstrat ca esti de onoare. jos palaria!

  4. Baaa…eu glumesc,ce naiba….acu si da si Teculescu demisia din CL…si i felicitam pe toti,chiar si pe mike:)))Lu Petronela i dam …premiul cel mare…Miss Realitatea…chiar merita,e ancorata n realitate.

  5. Si bate vantu frunzele….i auzi bai mike….pora cafenie e dezamagita tare si se duce la culcare….pustoaaico…iti spun adio ..si te las….Asta a facut Basescu….v a evaluat pe toate partile…s acu va lasa sa va reevalueze astia…uslistii….sa vezi ce bine lucreaza parchetele…isi revine economia…avem nevoie de avocati..sa va ia din vanzari anterioare…sa pape si gura lor, sa si ia si ei forduri ca base….si uite asa reintra ciordeala in circuitul economic mbm. Si o sa prospere si chioscurile din parnai…si doctorii experti in expertize contestabile… Pornesc motoarele economiei… uslistii…. cica plagiatori. BRAVO DOTTORE…. uite asa se ntoarce banisorul in breasla liberala …. si ncepe banul sa circule…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.