Gabriel Boştină are şanse mari de a evolua din sezonul viitor pentru vicecampioana României la fotbal, Unirea Urziceni

0
Contractul pe care mijlocaşul îl avea cu Dinamo Bucureşti a expirat chiar astăzi, iar oficialii din şoseaua Ştefan cel Mare nu i-au propus prelungirea, aşa că jucătorul a devenit liber de contract şi ar putea fi legitimat în scurt timp la echipa ialomiţeană.
Boştină a debutat în 1998, la Cimentul Fieni, dar consacrarea a cunoscut-o după ce actualul manager al Unirii Urziceni l-a transferat, un an mai târziu, la Oţelul Galaţi. Vârful formei şi carierei sportive au fost atinse în perioada cuprinsă între 2002 şi 2008, când jucătorul a îmbrăcat tricoul Stelei, echipă cu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.
După ieşirea din graţiile lui Gigi Becali, din cauza vieţii extrasportive mai mult decît agitate, Boştină a ajuns în Ştefan cel Mare unde a evoluat timp de trei sezoane. Bilanţul evoluţiilor în tricoul lui Dinamo este unul extrem de slab: doar două reuşite în 73 de meciuri.
În palmaresul lui Gabriel Boştină mai figurează patru selecţii la echipa naţională a României.
Pe lista de transferuri a Unirii Urziceni se mai află la această oră alte două foste glorii ale Stelei Bucureşti, Rică Neaga şi Petre Marin.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.