Gabriel Boştină are şanse mari de a evolua din sezonul viitor pentru vicecampioana României la fotbal, Unirea Urziceni

0
Contractul pe care mijlocaşul îl avea cu Dinamo Bucureşti a expirat chiar astăzi, iar oficialii din şoseaua Ştefan cel Mare nu i-au propus prelungirea, aşa că jucătorul a devenit liber de contract şi ar putea fi legitimat în scurt timp la echipa ialomiţeană.
Boştină a debutat în 1998, la Cimentul Fieni, dar consacrarea a cunoscut-o după ce actualul manager al Unirii Urziceni l-a transferat, un an mai târziu, la Oţelul Galaţi. Vârful formei şi carierei sportive au fost atinse în perioada cuprinsă între 2002 şi 2008, când jucătorul a îmbrăcat tricoul Stelei, echipă cu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.
După ieşirea din graţiile lui Gigi Becali, din cauza vieţii extrasportive mai mult decît agitate, Boştină a ajuns în Ştefan cel Mare unde a evoluat timp de trei sezoane. Bilanţul evoluţiilor în tricoul lui Dinamo este unul extrem de slab: doar două reuşite în 73 de meciuri.
În palmaresul lui Gabriel Boştină mai figurează patru selecţii la echipa naţională a României.
Pe lista de transferuri a Unirii Urziceni se mai află la această oră alte două foste glorii ale Stelei Bucureşti, Rică Neaga şi Petre Marin.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj