Galceava fara sfarsit

0

Scandalul apei potabile de la Slobozia scoate la iveala ca, deocamdata, sursa subterana forata de municipalitate ofera alternativa de alimentare cu apa  improprie consumului.
In urma avariei de la Modelu-Calarasi,  pentru a nu lasa aproape 55 de mii de cetateni fara apa in case in plina vara, municipalitatea a decis folosirea sursei subterane, neautorizata inca pentru utilizare.
Asa se face ca slobozenii au avut la robinete cand apa nepotabila cand prea mult tratata. Cetatenii care au participat la dezbatere au insitat insa sa afle daca investitia in sursa subterana este de folos sau nu:
audio-catatean-revoltat

In raspunsul sau, directorul Autoritatii de Sanatate Publica Ialomita, medicul Mihaela Dumitrescu, precizeaza ca apa din sursa subterana nu s-a incadrat in parametrii de potabilitate.
audio-mihaela-dumitrescu

Explicatia finala a primarului Gabi Ionascu lamureste situatia. Sursa subterana este nefinalizata, in curs de auturizare iar instalatia de potabilizare a apei este in probe:
audio-gabi-ionascu

Autoritatea locala recunoaste astfel ca merita reprosurile aduse de presa asupra modului in care s-a gestionat alimentarea cu apa a orasului intr-o perioada de criza.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.