Galceava intre pensionari

0

Impartirea pachetelor de zahar si faina din partea comunitatii europene creeaza galceava in randul pensionarilor ialomiteni. Cum pe listele de beneficiari se regasesc doar batranii si familiile cu venituri foarte mici, pensionarii agricultori, care primesc si pensie de la stat sunt nemultumiti ca au fost exclusi de la pomana europeana.
audio slobozia noua 1 
Sarcina de a-i gasi pe beneficiari si a-i lamuri pe oameni ca ajutoarele se acorda in baza unor criterii de altii stabilite, revine asistentilor sociali care au luat la pas toate strazile cartierului Slobozia Noua. Cei care s-au regasit pe listele primariei au primit bucurosi kilogramele de faina si zahar, fara a lua in calcul din partea cui vin ajutoarelea:
audio slobozia noua 2 
Conform graficului de distributie, pensionarii din Slobozia care se incadreaza in categoriile defavorizate sunt asteptati in perioada 20-30 octombrie sa ridice pachetele de la Cantina Sociala a orasului. Fecare primarie din judet isi stabileste programul si locul de la care localnicii sa intre in posesia ajutoarelor din partea comunitatii europene.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.