Garanţie pentru tineri împotriva şomajului

1

alexandru stoica 234t

Parcul industrial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii de la Slobozia este panaceu universal pentru dezvoltarea economică şi combaterea şomajului.
Primarul municipiului reşedinţă de judeţ a declarat în cadrul unei dezbateri privind inserţia socială a absolvenţilor fără diplomă de bacalaureat că viitorul Parc Industrial de la Slobozia va dispune de câteva sute de locuri de muncă pe care le va garanta pentru tineri.
Consiliul European a recomandat statelor membre să iniţieze o Schemă de Garantare pentru Tineri, care să vizeze măsuri active pentru integrarea profesională a acestora, iar Guvernul României a adoptat  conceptul de „garanţie pentru tineri” care presupune asigurarea în termen de patru luni de la intrarea în şomaj a unei oferte de bună calitate pentru ocuparea unui loc de muncă.
Primarul Alexandru Stoica şi-a arătat disponibilitatea în susţinerea acestui proiect şi a garantat cu Parcul Industrial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.
În cadrul seminarului a mai fost promovată Legea Uceniciei şi prezentate etapele de apariţie a proiectului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. psd-ul  este o asociere de tip mafiot, unde dicteaza baronii hoti, iar declaratiile unui psd-ist nu reprezinta nimic pentru cineva care gandeste cu capul sau si nu se lasa manipulat de mincinosi, hoti, incompetenti. Apropo, ce se mai aude, legat de inmatricularile false de la Primaria Slobozia?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.