Gata de joc

0
Pregătirile pentru debutul noului sezon fotbalistic au intrat pe ultima sută de metri. Ieri s-a desfăşurat la Urziceni o întâlnire a reprezentaţilor organismelor implicate în asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a meciurilor de fotbal găzduite de stadionul ,,Tineretului’’.  S-a făcut bilanţul sezonului trecut iar concluzia generală a celor prezenţi a fost că locul de top pe care arena din Urziceni îl are la capitolul siguranţă este binemeritat, în condiţiile în care colaborarea la nivelul sistemului de asigurare a ordinii în stadion a fost exemplară.
Nicolae Călinescu a precizat că la această oră stadionul şi anexele sale sunt pregătite atât pentru meciurile din competiţiile interne cât şi pentru a găzdui partide internaţionale. Forul fotbalistic european nu şi-a dat însă decât acordul pentru desfăşurarea meciului din preliminariile Ligii Campionilor.
Jandarmii sunt şi ei pregătiţi să reintre în dispozitiv, după cum a precizat colonelul Nicolae Parepa. Singurele schimbări faţă de sezonul precedent le reprezintă redimensionarea efectivelor dispuse în arenă şi în jurul acesteia, dar şi câteva modificări ale legii 4 din 2008 propuse spre aplicare.
Iubitorii de fotbal de la Urziceni şi-ar putea vedea favoriţii la lucru chiar la sfârşitul acestei luni, dacă la tragerea la sorţi de mâine din Elveţia se va stabili ca Unirea Urziceni să dispute prima manşă a turului trei preliminar din Liga Campionilor pe teren propriu.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.