Gaura neagră

1

De dragul culturii, consilierii judeţeni au aprobat peste 6 milioane de lei din bugetul propriu al judeţului pentru modernizarea Sălii de spectacole a Palatului Administrativ.

Lucrările pentru îmbunătăţirea condiţiilor de desfăţurare şi vizionare a unor spectacole de teatru au început in 1997. Investiţia iniţială a fost  estimată la 5 milioane de lei vechi, cu o durata de executie de 20 de luni. Suma si termenul au fost ajustate in 2002, numai ca lucrările s-au împotmolit la varianta unei scene multifuncţionale.

Presedintele Consiliului Judetean, Silvian Ciuperca, a prezentat cele trei variante de lucru pentru actualizarea proiectului şi a explicat blocajul investiţiei, iar pentru consilierul democrat liberal Ion Grigore, sala de spectacole a devenit o gaura neagra pentru bugetul propriu al judeţului Ialomiţa. În contradicţie cu colegul de partid, consilierul PDL Ion VEDE a pledat pentru alocarea fondurilor necesare unor spaţii de culturalizare.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu un singur vot împotrivă. Termenul final de execuţie este sfârşitul anului 2010.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. La capul chel tichie de mărgăritar

    „De patru mandate de când sunt în Consiliul Judeţean se tot cer bani pentru această lucrare. Credem că este deja extraordinar de mult. În condiţiile în care unii de abia mai reuşesc să iasă din Maia să ajungă la Slobozia, în CJ se cere aprobarea pentru cheltuirea a 6 milioane de lei. E frumos să avem ceva deosebit în Slobozia, dar e ca şi cum s-ar merge desculţ şi în costum Boss pe stradă. Vin arhitecţi, vin tot felul de oameni bine pregătiţi şi-şi aruncă pe hârtie aici toată fantezia lor. Pe punga cui?” se intreabă consilierul Ion Grigore şi alături de domnia sa ne întrebăm şi noi dacă nu cumva aleşilor noştri le place să se lege la cap unde nu-i doare (de banul public) în timp ce oraşul reşedinţă de judeţ, mai mare râsul, se adapă din puţurile lui Ionaşcu cu o apă infectă iar ei vor sală de spectacole cu geometrie variabilă. Şi îşi mai dau şi votul pentru asta.

    http://bestinformer.org/la-capul-chel-tichie-de-margaritar/

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.