Generalul Stavăr s-a lăsat la vatră

14

Inspectoratul Şcolar Ialomiţa are un nou inspector general. De luni, Stavăr Ilie a ieşit la pensie, iar adjunctul acestuia, Luminiţa Barcari, a preluat atribuţiile funcţiei de conducere.
Noul inspectorul general precizează însă că ordinul ministrului este temporar şi că asigură un interimat la conducerea inspectoratului şcolar Ialomiţa. ,,Detaşarea domnului profesor Ilie Stavăr a încetat din funcţia de inspector general şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, deoarece a împlinit vârsta legală de pensionare, prin ordinul 6.424 din 29.11.2011. Din aceeaşi dată, eu am preluat cu caracter temporar şi atribuţiile specifice funcţiei de inspector şcolar general, până la ocuparea cu detaşare în interesul învăţământului a acestei funcţii”,  a declarat Luminiţa Barcari.
Deocamdată nu a fost numit un inspector general adjunct şi se vehiculează varianta ca postul să rămână ocupat de Luminiţa Barcari, pentru ca inspector general să fie numit inspectorul de istorie Ştefan Grigorescu, din Urziceni.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

14 comentarii

 1. Ce tin astia cu dintii de functie!
  Macar daca ar fi facut ceva memorabil din aceasta postura…

  De aici se vede competenta celor care detin functii de conducere la stat. Nu-i intereseaza decat salariul lunar si, deloc de neglijat, POZITIA, fiindca toti ti se adreseaza cu “domnule director”, “domnule inspector general”, “domnule ministru”, etc. Unul ca cel din imagine, stiind dinainte ca nu a prea facut bine decat poate unor apropiati, va fi ignorat de-acum incolo de cei care trec pe langa el…. si asta-l va macina, va asigur!

 2. Este o varianta foarte buna.
  Acest domn Grigorescu poate fi reprezentativ pentru invatamantul ialomitean si pentru ca scrie si chiar foarte bine in domeniul istoriei. Are ceva carti scrise si mi se pare OK.
  mai ales ca este si profesor doctor in istorie. Chiar ar fi o imagine frumoasa pentru scoala ialomiteana. ca asa, tot s-au perindat …politichieni de generali

 3. Unu: nu aveti incredere in cei care stiu dinainte rezultatul alegerilor. Doi: pe ciuperca nu o sa-l vedeti niciodata postat pe acest site intr-o imagine ca a lui stavar; c-asa-i in tenis…

 4. Lasati ca vine unul care nauceste tot si se autointituleaza “eficient”! Altcineva decat cei mantionati pe aici. Duce mari tratative in PDL sa fie numit, pentru ca a facut campanie din casa in casa, mai ales la tigani (“Uite, vedeti, avem aceeasi piele si acelasi sange. Votati cum va spun eu! Si au votat.) Deci este ideal sa nu ai nicio tangenta cu meseria ta, ci sa stii sa minti ca si cum ai respira. D/l Grigorescu nu cred ca are vreo sansa in fata acestui individ, pentru ca nu se preteaza la ce poate acest circar sa faca!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.