George și Adrian Moise s-au înecat în mare

8

george moise“Doi fraţi din Slobozia sosiţi la malul mării în staţiunea Olimp şi-au găsit sfârşitul, ieri dimineaţă, în timp ce încercau să facă o baie matinală în marea agitată”.
Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe plaja din staţiunea Olimp. Cu toate că salvamarii i-au sfătuit să nu se aventureze în larg pentru că marea era agitată şi exista pericolul de înec, trei fraţi din Slobozia au intrat în valurile mării. La scurt timp după ce s-au aventurat în larg, cei trei au fost traşi la fund de curenţii puternici, iar numai unul dintre ei a reuşit să ajungă la mal şi să îi anunţe pe salvamari. Ceilalţi doi fraţi au fost scoşi la mal de salvamari, iar medicii SMURD sosiţi la faţa locului s-au chinuit în zadar, zeci de minute, să îi readucă la viaţă. Citește>>

8 comentarii

  1. Sambata seara in jurul orelor 20 ne-am intalnit pt.ultima oara in fata restaurantului.
    D-zeu sal odihneasca,sincere condoleante familiei.

  2. Dumenezeu sa-i ierte! Pacat de familiile lor si de copii lor, si eventual parintii lor. Faza cu bautura sper sa nu fie adevarata pentru ca ei au continuat viata sportiva mai departe.
    Baieti de treaba ……..

  3. Stirea nu e conforma cu ce s-a intamplat. Salvamarii au venit dupa aproape 2 ore, ambulanta nu s-a chinuit mai mult de 5 minute la fiecare, iar cand a ajuns politia, primii la fata locului, la 6.30, cei doi nu se mai zareau nicaieri, si nici mijloace de a-i cauta prin apa nu aveau. Autoritatile au fost nepasatoare, salvamarii complet indiferenti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.