Georgiana Martin, omul meciului

0

FLR_7498

Portăriţa Georgiana Martin a fost omul providenţial şi în acelaşi timp îngerul păzitor al echipei de handbal CSM Unirea Slobozia în meciul câştigat sâmbătă cu 23-21, la pauză 9-12, în faţa ambiţioasei echipe a Şcolii Sportive 181 din Bucureşti. 
Intrată la pauză în locul Andreei Nica, Georgiana a ,,închis’’ practic poarta Unirii pentru adversare şi a înclinat decisiv balanţa victoriei în favoarea colegelor sale de echipă. Asta şi pe fondul ineficienţei loviturilor de la distanţă expediate de jucătoarele noastre, al contraatacurilor mai degrabă anemice şi, în plus, a unei prestaţii de excepţie a interilor bucureştencelor, Angela Cioca şi Elena Dăscălete.
Efortul şi concentrarea din teren i-au fost răsplătite la final jucătoarei aduse în vară de la C.S.M. Bistiţa, de mărţişorul primit odată cu victoria, de aplauzele publicului şi, nu în ultimul rând, de aprecierea antrenorului Liviu Paraschiv, care a desemnat-o omul meciului. 
Pentru Georgiana, aflată la un pas de a doua promovare în Liga Naţională, după cea de acum doi ani când juca în tricoul echipei LPS Iaşi, meciul câştigat sâmbătă a fost cel mai frumos al carierei, mai ales că şi suportul publicului a fost unul deosebit.
Robert viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.