Germania deschide porţile şi oferă de muncă românilor

0

bucatari

Angajatorii din Germania deschid porţile şi oferă de muncă străinilor în domeniul hotelier şi gastronomic.
Reţeaua Eures România intermediază 80 de posturi vacante inclusiv pentru ialomiţenii cu calificare în domeniile solicitate, care doresc să lucreze sezonieri.
10 posturi de barman, 20 de ospătar, 40 de locuri pentru bucătari şi 10 joburi pentru supraveghetorii de noapte sunt disponibile la această dată pentru ialomiţenii care vor să câştige bani în străinătate. Pentru posturile de barman, ospătar şi bucătar sunt solicitate certificate de calificare profesională încheiată, experienţă de minim doi ani şi cunoştinţe de limbă germană cel puţin la nivel vorbit. Supraveghetorii de noapte trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să poată vorbi atât germana, cât şi engleza şi franceza.
Contractul de angajare poate varia între şase luni şi un an de zile, în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie a acestui an. Salariul oferit este comunicat încă de la început, iar orele suplimentare sunt plătite în avans. De asemenea, angajatorul asigură cazarea şi oferă programe de formare profesională.
Ialomiţenii care corespund cerinţelor pentru slujbele oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Slobozia, pentru a fi luaţi în baza de date şi a primi invitaţie să participe la selecţie. Pentru înscriere cetăţenii trebuie să completeze o cerere tip, să prezinte copie după actul de identitate sau paşaport, valabil minim 6 luni, CV de tip Europass în limba germană şi o fotografie ataşată, cazier judiciar din care să reiasă că nu au antecedente penale şi adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru muncă”.
Interviul de angajare va avea loc pe 6 martie la Bucureşti.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.