Gheorghe Babagianu şi-a dat demisia din Consiliul Local Urziceni

1

babagianu

Demisia fusese depusă miercuri la Registratura Primăriei şi duce la vacantarea unuia dintre cele trei locuri pe care Partidul Democrat-Liberal le avea în legislativul de la Urziceni.
Locul rămas liber prin demisia lui Gheorghe Babagianu ar urma saă fie ocupat de actualul lider al organizaţiei de tineret a partidului, Daniel Turiga. Numele celui care va prelua mandat nu va fi cunoscut însă decât după ce noua conducere a organizaţiei locale şi Biroul Permanent Judeşean vor decide asupra deţinerii calităţii de membri de partid de către supleanţii de pe lista cu care PDL a participat la scrutinul din iunie anul trecut.
Decizia lui Gheorghe Babagianu de renunţare la mandatul de consilier local vine la patru luni după ce acesta renunţase şi la conducerea organizaţiei municipale Urziceni a Partidului Democrat Liberal.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. turiga daniel e un infractor pe care redistrubuitul creTINEL tot l-a bagat cu forta pe la diferite institutii de stat care l-au aruncat ca pe o masea stricata cand pdl-ul a iesit de la guvernare.omul e impotent fizic si psihic, vom mai auzi de el doar din ceva dosare penale.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.