Gheorghe Ceteraş, audiat în cazul retrocedărilor de la Gura Teghii

15

FLR_6375

Omul de afaceri Gheorghe Ceteraş este audiat în cazul retrocedărilor de pădure de la Gura Teghii, judeţul Buzău. 
Cercetările sunt făcute de DNA Ploieşti, iar în dosar mai sunt vizaţi un magistrat de la Judecătoria Pătârlagele, un fost prefect de Buzău, funcţionari de la ROMSILVA, alături de ialomiţeanul Gheorghe Ceteraş.
În audierile de azi, procurorii DNA verifică legalitatea prin care au fost retrocedate peste 5.000 de hectare de pădure prin cumpărarea drepturilor litigioase de către omul de afaceri de la moştenitorul de drept, un pensionar din Bucureşti.
Potrivit AGERPRES, în primăvara anului 2011 Judecătoria Pătârlagele a dispus reconstituirea dreptului de proprietate petentului Gheorghe Ceteraş în calitate de cesionar al SC Forestieră Ardeleană SRL pentru suprafaţa totală de 5.132 ha teren pădure.
Imediat ce a fost pus în posesie, Gheorghe Ceteraş a vândut terenurile unor investitori străini, deşi soluţia instanţei nu era definitivă, ci putea fi atacată cu recurs, ceea ce nu s-a întâmplat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

15 comentarii

 1. Apreciez promptitudinea cu care daţi informaţia, în comparaţie cu alte publicaţii cu pretenţii din Ialomiţa. Că, de altfel, nu mai ai loc de deontologie şi profesionalism la aceşti gazetari cu un larg domeniu de cunoaştere. Sictir!

  • Domnule Sorin, vă mulțumim pentru aprecieri. Din păcate, nu pot publica tot comentariul, pentru că s-ar da coledzii loviți la sensibilități, și n-am chef să abereze din nou despre noi în ziarele lor sau pe facebook. Am rugămintea să mă înțelegeți. Vă mulțumesc.

 2. Interesanta stire….chiar ma gandeam cum poti face milioane de euro peste noapte!?! Am mai avut si cazul ELDAGA….milioane peste diguri cazaciene si …acum pescarie cat China…CET AGROIL….firma nou nouta de vanzare combustibil, are un actionariat interesant: Ceteras,un vanzator cu state in CARGILL,un ziarist,nea Marin Agricultorul satului ,un avocat….si tot asa…Nu va mai satura Dzeu!!!!
   

 3. Nu trebuie să vă temeţi de aşa-zişii dv. colegi. Ei sunt la cheremul nostru, nu noi la cheremul lor, chiar dacă, la fel ca şi dv., nu redau în întregime comentariile noastre. Odată ş'odată oricărui infractor i se înfundă, indiferent că este om de afaceri, vezi Ceteraş, sau jurnalist (…). Nu trebuie să vă fie teamă să publicaţi părerile noastre despre anumite persoane infatuate fără motiv. Să ştiţi că eu postez pe site-uri şi bloguri ale unor personalităţi marcante ale presei româneşti şi nu mi-a tăiat nimeni o virgulă, chiar dacă postările mele erau de o duritate maximă, nu de puţine ori cu atac la persoană, documentat, bine'nţeles. Uneori chiar pamfletare. Au căzut ei, Sorin Roşca Stănescu, Dan Voiculescu, Gigi Becali, Viorel Hrebenciuc, nu d'alde Ceteraş (…). Aşa că nu vă fie teamă de "aprecierile" dezaxaţilor fanfaroni.

   

 4. Da, a fost văcar la Ţăndărei. Acum vreo doi-trei ani, când i-a fost luat un interviu, cu un tupeu nemărginit, a spus că pe timpul lu' Ceauşescu era foarte bine plătit şi a intrat în "democraţie" full de lovele. Un analfabet care a fost "băgat în faţă" de alţi escroci cu studii juridice. Dovadă stă faptul că arestaţii, mă rog, reţinuţii, sunt avocaţi, judecători, fost prefect etc.. Problema e, vorba d-nei Ştirea, dacă i se va pune sechestru, vor suferi şi sponsorizările, sau bisericile?!

 5. Asta-i tac-su lu' ala cu Ferrari si alte scule de masini achizitionate in cel mai cinstit mod posibil,de parca ca smecheru'unde voia muschiul lui de vacar jr ,iar politia dormea???

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.