Ghiozdane pentru Jilavele

0

O sută de elevi de la şcoala generală din Jilavele au primit astăzi ghiozdane şi rechizite în cadrul unei acţiuni organizate în parteneriat de către World Vision România şi MoneyGram.
Acţiunea face parte din campania internaţională ,, Back To School’’ care îşi propune să aducă mai aproape de procesul educaţional copiii din douăsprezece ţări din Europa de Est, America Latină, Asia de Sud-Est şi Africa.
Directoarea şcolii ,,Aviator Constantin Cantacuzino’’ din Jilavele, Camelia Miclea, apreciază iniţiativa, în condiţiile în care numeroşi copii resimt nevoia de ajutor din partea comunităţii.
Pentru primarul Nicolae Stoene donaţia de azi reprezintă o confirmare în plus a solidităţii parteneriatului încheiat în urmă cu nouă ani între autorităţile locale şi World Vision.
Acţiuni similare celei desfăşurate la Jilavele s-au derulat astăzi şi în judeţele Vâlcea, Vaslui şi Cluj. Valoarea toatală a rechizitelor donate beneficiarilor programului derulat la această oră la nivel mondial este de peste 100.000 de dolari.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.