Gigi Manea scoate colţii la URBAN

2
PDL Slobozia reclamă măsura URBANULUI, prin care restricţionează apa la consumatorii cu datorii, pe motiv de caniculă.
Printr-o scrisoare deschisă, preşedintele organizaţiei, Gigi Manea, dezaprobă atitudinea consiliului de administraţie al societăţii de furnizare a apei în municipiul reşedinţă de judeţ, prin care datornicii primesc apă cu program, câte 4 ore dimineaţa şi seara, în perioada cu caniculă.
În replică, directorul societăţii URBAN a precizat într-o conferinţă de presă că, până la restricţionarea apei, toţi debitorii au fost înştiinţaţi, somaţi şi chiar acţionaţi în judecată, iar măsurile au fost aprobate în Adunarea Generală a Acţionarilor, din care fac parte şi consilieri locali de la PDL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. De ce sunteti rai? Chiar vreti sa citeasca bietii oameni tot ce voteaza? Nu ati vazut ce de hartii au in fata la fiecare sedinta? E mai simplu sa dezaprobe ce au votat printr-o scrisoare deschisa (si cu greseli de ortografie dupa moaca de intelectual rafinat a lu’ nea Gigi sau Gogu, cum l-o chema). Mai spera sa marcheze cateva puncte in felul asta.

  2. Ce vrea mai oameni buni si gigi Mandea asta. Nea Marinica, l-a scos pe asta acum la inaintare. So fi saturat nea Marinica sa se tot certe cu PSD-ul. Sa inteleg ca acum vrea si PDL-ul sa ingroape URBANUL. Au cazut la pace cu Ionascu. Am impresie, ca si la alegerile trecute, ca problema URBANUL e o sursa de venit voturi. Asa a zis si Ionascu ca vom avea o a doua sursa de apa (a doua, si nu singura cum e acum), si a castigat alegerile. Acum PDL-ul, si necunoscutul Gigi Mandea asta, vrea voturi pentru pdl-ul care e in scadere abrupta. TOT PE FRAIERI TRAG SI ASTIA.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.