Grădiniţa Junior pe butuci

1

Grădiniţa Junior a ajuns pe sponci, cu datorii la utilităţi şi fără bani de curăţenie. Directoarea unităţii de învăţământ a adus la cunoştinţa primarului Municipiului Slobozia că sumele alocate pentru anul în curs au fost terminate până la 31 august.
O altă îngrijorare a consilierului PDL Nina Zăinescu este că centrala termică a grădiniţei nu are certificat ISCIR.
Primarul Gabi Ionaşcu a precizat că datoriile grădiniţei către Urban se pot compensa cu o parte din dările pe care societatea le are de plătit către autoritatea locală. Pentru asigurarea încălzirii în sezonul rece se va instala o centrală containerizată dar suplimentarea fondurilor este imposibilă. Finanţarea salariilor, bunurilor şi serviciilor din învăţământ se face exclusiv din TVA, iar sumele alocate nu ajung nici pentru lefurile dascălilor.
Anul acesta, Primăria Slobozia a finanţat unităţile şcolare din oraş cu peste 35 de miliarde de lei din taxe şi impozite, sume în plus faţă de alocările iniţiale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. sa aduca din banii care i-a furat cind a renovat gradinita si sa dea socoteala cum a cheltuit banii alocati acest an ce la Junior nu s-a auzit de economie de cheltuirea banului public sau daca e de la PDL crede ca i se vor da asa cind vrea muschii ei

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.