Grâu, pepeni şi lemne, confiscate de poliţişti

0

pepe

Grâu, pepeni şi lemne au confiscat poliţiştii ialomiţeni în controalele de săptămâna aceasta, ca urmare a lipsei actelor de provenienţă a mărfurilor.
În urma unei verificări efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor la o societate din Grindu s-a constatat că unitatea economică a achiziţionat fără documente 2.500 kg grâu. Agentul economic a fost amendat cu 10.000 de lei şi s-a dispus confiscarea a întregii cantităţi de cereale. 
De asemenea, pe raza municipiului Urziceni a fost depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Maia, în timp ce transporta cantitatea de 1.165 kg pepeni, pentru care nu a putut prezenta acte. În consecinţă, acesta s-a ales cu o amendă de 500 de lei şi cu marfa confiscată. 
În culpă a fost şi un argeşean, de 23 de ani, depistat pe raza Cartierului Slobozia Nouă în timp ce transporta cu un autocamion lemn de foc.
În urma măsurării materialului lemnos transportat s-a constatat că acesta nu corespunde din punct de vedere cantitativ şi calitativ cu datele înscrise în avizul de însoţire. Transportatorul a fost amendat cu  5.000 de lei, iar materialului lemnos a fost confiscat.  
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.