Grevă japoneză în învăţământ

6

traian-mitrea

Cadrele didactice din Ialomiţa sunt în grevă japoneză. Timp de 3 zile, dascălii intră la clasă cu o banderolă tricoloră legată la braţ, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei din învăţământ.
Preşedintele ialomiţean al Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ, Traian Mitrea, precizează că greva japoneză este primul avertisment privind politizarea învăţământului şi lipsa de interes a guvernanţilor pentru sistemul educaţional.
audio Traian MITREA
Greva japoneză va fi urmată în 30 octombrie de pichetări la Bucureşti, iar pe 6 noiembrie de un marş de la Guvern până la Palatul Parlamentului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Să exersaţi dansul pinguinului….să fie protestul convingător…şi să nu vă zică şi vouă legionari sau intelectuali-anarhişti))) Mai sunt măi sindicate în România???Mai sunt…ale patronatelor …şi poliţiştilor)))

  2. Domnul Mitrea membru marcant PNL a iesit in strada!Astept cu nerabdare contramanifestatia cu seful sindicatelor de la PSD !Sau ceilalti sefi de sindicate..de la PSD ! DREPTATE PANA LA CAPAT !

  3. Frumos discurs,domnule consilier local PNL la Tandarei,Mitrea Traian.Nu cumva directoare la Scoala Generala Nr.1 Tandarei,este sotia dvs.???Si la Scoala Generala nr.2 Tandarei,nu cumva este directoare doamna invatatoare consilier local PSD,Toma Nicoleta???Si despre ce concurs vorbiti??Concurs Made in Romania!!!Tot mafia politica va decide cine sa aiba subiectele de concurs bune!!Sau traiti pe alta planeta???Oricum la urmatoarele alegeri il vom vota pe ALI BABA,asa ca sa fie in tara doar 40 de hoti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.