Grupul de excursionişti în care a fost şi eleva diagnosticată cu gripă porcină numără 13 persoane, din Slobozia şi Călăraşi

0

La acestea se adaugă 30 de contacţi, colegi de clasă ai fetei. Contacţii de gradul zero, cu cel mai mare risc de contaminare a virusului sunt părinţii fetei, prietenul ei, elev în clasa a 12-a la grupul şcolar Alexandru Ioan Cuza şi fetele cu care a dormit în camera, o elevă dintr-a 12- a de la Colegiul Naţional şi o studentă în anul I la UMFM Bucureşti.
Din grupul de excursionişti fac parte 4 cadre didactice, de la Liceul de Arte, Liceul Pedagogic şi Grupul Şcolar Mihai Eminescu. La Barcelona au mai fost un arhitect pensionar, un medic stomatolog şi o angajată a Consiliului judeţean. Toţi s-au prezentat la medicul de familie şi sunt 7 zile în carantină.
Tot în carantină sunt şi colegii de clasă ai fetei, majoritatea cu domicilii în Slobozia, dar şi în Andrăşeşti, Traian, Griviţa, Mihail Kogălniceanu, Cocora şi Dragalina si Borcea, judeţul Călăraşi.  Eleva din Borcea este izolată într-o cameră din internatul Colegiului Naţional.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.