Haiduci indisponibilizați

0

Bandă de tineri identificată la Feteşti
5 băieţi din Feteşti au sustras din gospodăriile mai multor localnici produse agricole, animale, păsări şi obiecte metalice, fapte aflate în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţi.
Grupul organizat a început să opereze de la jumătatea luni decembrie a anului trecut, iar valoarea prejudiciilor cauzate se ridică la peste 10.000 lei.
Cel mai mare dintre făptuitori, în vârstă de 20 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
În continuare se desfăşoară activităţi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bandei de hoţi.

Furtul de fier, sport naţional
Doi minori din Feteşti au furat capacele metalice de vizitare a instalaţiei electrice de la mai mulţi stâlpi de iluminat de pe autostrada Soarelui.
Băieţii, în vârstă de 14 şi 15 ani, au fost depistaţi ieri seară de o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti, în timp ce transportau bagaje voluminoase. La controlul genţilor au fost găsite 19 capace metalice de vizitare a instalaţiei electrice de la stâlpi de iluminat şi instrumentele cu ajutorul cărora le-au furat.
Din cercetări s-a stabilit că suspecţii au sustras capacele metalice de pe autostrada A2 şi sunt cercetaţi penal pentru furt calificat.
Cinci tineri din comuna Moldoveni au fost reţinuţi
Cinci tineri din comuna Moldoveni au fost reţinuţi ieri şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea a zece infracţiuni de furt calificat.
Aceştia sunt suspectaţi că în perioada octombrie 2012 – februarie 2013 au comis mai multe furturi din locuinţe şi din anexele gospodăreşti de pe raza localităţii de domiciliu. Valoarea bunurilor sustrase, în general unelte electrice şi de uz casnic, se ridică la peste 25.000 lei.
Prada obţinută din cele zece spargeri a fost vândută de hoţi la diferite persoane, prejudiciul fiind recuperat doar parţial.
Autorii furturilor au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.