Haihui prin ţară

0
Un băiat de 14 ani din Fierbinţi Târg şi-a făcut un obicei de a pleca la şcoală şi a evada în lumea largă. Minorul a plecat anul trecut de 3 ori de la domiciliu, fără să spună părinţilor, în lunile martie, mai şi iulie.
De fiecare dată băiatul pleca de acasă la şcoală, şi după câteva ore de curs se plictisea şi se îndrepta spre noi orizonturi. De două ori a fost găsit în Bucureşti, şi odată la Mehedinţi.
În cursul zilei de ieri,  Poliţia Oraşului Fierbinţi-Târg a fost sesizată din nou despre minorul BUCUR ŞTEFĂNEL  de 14 ani care a plecat la şcoală fără să se reântoarcă acasă.

Din cercetările efectuate de oamenii legii, scenariul s-a repetat. Minorul, elev în clasa a VI-a, a ajuns la şcoală unde a stat la două cursuri după care a plecat lăsându-şi ghiozdanul şi telefonul mobil în clasă.
La momentul dispariţiei, băiatul purta un pulover maro cu dungi albe, blugi şi  o pereche de pantofi sport, iar pe cap purta o căciulă de culoare albă.
Minorul are un metru 50 înălţime, 40 de kg, corp atletic, părul blond, tuns scurt, ochii verzi, faţa ovală.
Cetăţenii care pot furniza  informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.