Haine noi pentru spitalul judetean de urgente din Slobozia

0

Dotarile sunt aduse dintr-un spital venetian care pana la 1 septembrie va fi dezafectat. In ce constau ajutoarele si cui folosesc aflam dintr-o relatare de Clementina Tudor:
audio-relatare-spital
Vanzoleala mare astazi in spitalul judetean. Un camion cu paturi, noptiere, carucioare, stative, saltele, patuturi din inox pentru nou nascuti, aparatura medicala si chiar o sala de operatii ORL, a fost descarcat azi dimineata in curtea spitalului judetean.
 Destinatia ajutoarelor a fost decisa prin colaborarea dintre cadrele medicale si centrul social romano-catolic de la Slobozia, sustinut financiar de CARITAS din Venetia.
Reprezentantul asociatiei de intrajutorare, Cristinel Ciubotaru, spune ca pentru aceasta decizie a cantarit foarte mult implicarea pe care medicul pediatru Nina Precup Valcea o are in cadrul centrului medico-social. Donatia a fost adusa la Slobozia numai dupa ce un reprezentant al spitalului judetean de urgenta a vazut calitatea obiectelor de inventar. Medicul Nina Precup Valcea spune ca absolut toate echipamentele spitalului venetian sunt mult mai bune decat dotarea actuala a spitalului judetean, cu mobilier vechi de la infiintarea unitatii medicale. Managerul spitalului judetean, Andrei Tron, apreciaza ca ajutoarele vor ajuta foarte mult la dotarea sectiilor vitregite de-a lungul timpului de investitii.
Alte doua camioane cu ajutoare vor sosi de la Venetia la Slobozia in cursul saptamanii viitoare.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.