Halloween la Liceul de Arta

9

Mai bine mai târziu decât niciodată, şi-au spus ieri elevii claselor a cincea de la Liceul de Artă din Slobozia care au petrecut în cinstea Halloweenului. Iniţiativa elevilor i-a convins uşor pe profesorii diriginţi, iar sala de sport a fost gătită cu baloane, dovleci şi lumânări aprinse, cadrul perfect pentru prezentarea costumelor, ulterior transformat în ring de dans.

Premierea s-a făcut în grup, pe categorii de personaje si premiul cel mare a fost acordat lui Bogdan Apostol, costumat în pirat. De departe însă, coloristica dominantă a costumelor a fost de negru cu roşu.

Cele câteva ore de vrăji, muzică şi dans sunt pentru profesorii liceului de Artă un bun prilej de a rămâne alături de elevi şi în afara programului de cursuri. Diriginte la clasa a 5-a D, Mirela Roibu dezvăluie data următoarei petreceri din cadrul instituţiei şcolare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă:

audio Mirela Roibu

Elevii de la ciclul gimnazial şi liceal au compensat prin petreceri vacanţa  pe care elevii de la clasele 1-4 şi princhindeii de grădiniţă, o au săptămâna aceasta.

Clementina Tudor

9 comentarii

  1. mai degraba profesorii care se ocupa cu artele ar trebui sa ia notite, o asemenea manisetare culturala la un liceu de arta nu e de colea. Baaa, vai de capu’ vostru de intelectuali! Scluptori, chiptori si lautari.

  2. eu zic sa priviti langa voi si apoi sa aratati cu degetul… fiii, nepotii, copiii vostri sau ai cunostintelor voastre, niste ingerasi de altfel, credeti ca scriu altfel?!? faceti voi ceva ca sa combateti?! sunteti altfel cumva, sau aveti aceleasi mari modele si idealuri?! banii, faima si mai putin stima…

  3. vai de capul meu generatia messenger… am facut si eu la gimnaziu romana cu un profesor de acolo si din cate vad elevii de acolo nici sa scrie o porpozitie complet nu stiu probabil “ei nu stie sa scrie romanest”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.