Handbal: CSM Slobozia a prins barajul

0

_DSC9826

Handbalistele Unirii Slobozia şi-au asigurat, în ultima etapă a play-out-ului, prezenţa în turneul de baraj pentru rămânerea pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Duminică, în faţa propriilor suporteri, elevele antrenoarei Victorina Bora au încheiat cu victorie primul sezon de prezenţă în Liga Naţională după ce au trecut cu 26-20, la pauză 13-9, de Universitatea Neptun Constanţa, echipă pe care au trimis-o în Divizia A.
În aceeaşi fază a competiţiei, CSM Cetate Deva Trans a învins la limită, 35-34 echipa clujeană ,,U’’ Alexandrion şi şi-a asigurat şi ea prezenţa în turneul de baraj, iar HCM Rămnicu Vălcea şi-a asigurat locul în viitorul sezon de Ligă, alături de echipa din Cluj, după victoria cu 31-25 obţinută pe terenul deja retrogradatei Mureşul Târgu Mureş.
CSM Unirea Slobozia şi Cetate Devatrans vor participa în turneul de baraj alături de patru echipe venite din Divizia A: Ştiinţa Bucureşti, Club Sportiv Handbal Municipal Buzău, C.S. Măgura Cisnădiei şi C.S.M. Slatina, iar calendarul meciurilor de baraj va fi stabilit mâine la sediul Federaţiei Române de Handbal.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.