Handbal, CSM Slobozia: au pierdut din nou

0

hhfrh

Handbalistele Unirii Slobozia au ratat ieri o bună oportunitate de a-şi consolida poziţia în clasamentul Ligii Naţionale în perspectiva play-out-ului. Elevele profesorului Liviu Paraschiv au pierdut la 5 goluri diferenţă, scor 25-20, meciul jucat în sala Olimpia din Ploieşti în compania C.S.M. – ului din localitate.
Fetele noastre au condus de două ori pe tabela de marcaj, dar au clacat pe final,  ,,ajutate’’ şi de prestaţia de excepţie a portăriţelor Elena Şerban şi Alina Ifrim care au închis efectiv poarta echipei gazdă.
Principala marcatoare a Unirii a fost Raluca Dăscălete, autoare a 5 goluri, urmată în clasamentul eficacităţii de Camelia Carabulea cu 4,  Moroianu şi Gavrilă, autoare a câte 3 reuşite. Ana Maria Drăguţ a punctat de două ori, iar Stănciulescu, Pavăl şi Artean au înscris câte un gol fiecare. 
Înfrângerea din etapa cu numărul 21  duce Unirea Slobozia pe locul al doisprezecelea, loc pe care fetele noastre îl pot părăsi pe 8 martie, în eventualitatea unei victorii în dauna vecinei de clasament Cetate Devatrans.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.