Handbal CSM Slobozia: în grafic pentru rămânerea în ligă

0

_DSC4102

Handbalistele Unirii Slobozia au făcut un pas decisiv în încercarea de a rămâne şi în sezonul viitor în Liga Naţională. Fetele antrenate de Victorina Bora au câştigat în faţa propriilor suporteri meciul contra echipei HCM Râmnicu Vâlcea. Partida a contat pentru etapa a patra a play-out-ului şi s-a încheiat cu scorul de 24-21, la pauză 10-9. În urma succesului din meciul disputat ieri la prânz în Sala Sporturilor, CSM ocupă poziţia secundă a clasamentului, cu 25 de puncte, devansată de Cetate Devatrans cu 27 de puncte.
Golurile victoriei urmaşei marii echipe a Oltchimului în Ligă au fost marcate de Raluca Dăcălete şi Ana Maria Drăguţ, autoare a câte şapte goluri, Camelia Carabulea care a înscris de şase ori, Paula Pavăl, Maria Gavrilă, Raluca Băcăoanu şi Cristiana Nica, fiecare cu câte un gol. Principala marcatoare a vâlcencelor a fost rusoaica Daria Ilina, autoare a şapte goluri.
Pentru fetele noastre turul play-out-ului se încheie joi, în deplasare la ocupanta poziţiei a cincea, Universitatea Neptun Constanţa.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.