Handbal CSM Slobozia: în sfârșit, o victorie

0

FLR_7508

Ana Maria Drăguţ a salvat prin prestaţia din meciul pe care handbalistele de la CSM Unirea Slobozia l-au jucat, ieri, acasă cu CSU Neptun Constanţa şi pe care l-au şi câştigat cu 22-17. 
După o primă repriză, cu mult sub nivelul pretenţiilor din Liga Naţională, pe care dobrogencele au câştigat-o cu 8-6, elevele profesorului Liviu Paraschiv au revenit mult mai motivate de la cabine şi au reuşit să se impună graţie unei prestaţii excelente a liniei de 9 metri.
Interii achiziţionaţi înainte de debutul sezonului, Raluca Dăscălete şi Ana Maria Drăguţ au contribuit decisiv la o victorie ce a readus echipa ialomiţeană pe locul al optulea în clasament. Cele două au înscris împreună cincisprezece dintre golurile Unirii, cu menţiunea că toate cele 6 reuşite ale Anei Maria Drăguţ s-au consemnat în caseta tehnică a meciului în repriza secundă.
În tabăra oaspete principala remarcată a fost interul dreapta Andreea Enescu, autoare a 6 dintre golurile încasate de C.S.U. Neptun în Sala Sporturilor din Slobozia.
Victoria de ieri a reprezentat gura de oxigen de care echipa antrenată de profesorul Liviu Paraschiv avea nevoie înaintea unui final de sezon infernal,cu deplasări la Corona Braşov şi HCM Roman şi cu un ultim meci acasă înainte de retur, cu  liderul la zi al Ligii, HCM Baia Mare.  
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.