Handbal CSM Slobozia: în viteză spre retrogradare

0

hhfrh

Handbalistele Clubului Sportiv Muncipial Unirea Slobozia şi-au complicat şi mai mult situaţia, oricum precară, în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal după ce ieri au ratat oportunitatea de a se impune în faţa vecinelor de clasament de la Cetate Devatrans.
Fetele antrenate de Liviu Paraschiv au cedat la limită, scor 28-29, meciul jucat în faţa propriilor suporteri, după ce la pauză oaspetele au avut avans de două goluri, scor 13-15.
Cea de-a 16-a înfrângere a stagiunii de debut în Ligă le condamnă, practic, pe handbalistele de la CSM Unirea Slobozia la un final de sezon deloc fericit în condiţiile, în care în runda viitoare, vor evolua la o altă contracandidată la evitarea retrogradării, Universitatea Neptun Constanţa. Partida contra dobrogencelor este programată joi după amiază în cadrul etapei a douăzeci şi treia a campionatului Ligii Naţionale.
De consemnată în caseta tehnică a meciului pierdut ieri doar apetitul ofensiv dovedit încă o dată de Raluca Dăscălete şi Cristiana Nica, ambele autoare a câte 7 reuşite. Camelia Carabulea a confirmat şi ea forma bună şi a înscris 6 goluri în timp ce tabela a fost completată de Paula Pavăl, Ana Maria Drăguţ şi Mihaela Stănciulescu, autoare a câte două goluri, Raluca Băcăoanu şi Alina Moroianu care au reuşit fiecare câte un gol în contul Unirii.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj